NEW CREATION MINISTRY

le

A KIMONDOTT GONDOLAT

Sok minden történik az életünkben ,ami megijeszt ,kibillent a hétköznapokból, elszomorit vagy éppen felháborit bennünket. Munkahelyi problémák, halálos fertőzések, terrorista cselekmények, gyilkosságok, betegségek a családban, tragédia.
Amikor érzelmileg hozzákötődünk különféle negativ eseményekhez ,majd ezek válnak a napi gondolatainkká, - ilyen hirek után kutatunk, ezeket az eseményeket nézzük a tv-ben, hallgatjuk a rádióban, telefonon megvitatjuk az ismerősökkel, észrevétlenül az életünk részévé tesszük a félelmet, az aggódást, az elégedetlenséget,kritikát, szomorúságot.
Magunk választjuk ezt egyfajta életformának! Szinte belehelyezzük magunkat a szenvedők szerepébe és a negativ élmények, félelem , aggódás fogja irányitani az életünket.
Mivel ez a negativ szemlélet a gondolkodásunk részévé válik ennek egy természetes következménye lesz hogy erre formálódik át a beszédünk is. 
Kimondott szavainkkal nyomatékot teszünk arra amiben hiszünk!

,, Élet és halál van a nyelv hatalmában , amelyiket szereti az ember, annak a gyümölcsét eszi.,, Példabeszédek 18:21


 ,,És ne igazodjatok e világhoz,hanem változzatok meg értelmetek megujulásával, hogy megitélhessétek mi az Isten akarata, mi az ami jó ,ami neki tetsző és tökéletes.,,
Róma levél 12: 2 
Folyt. köv.