NEW CREATION MINISTRY

le

Indonesia Makassar


A képen látható fiatal lány azon a matracon, melyet a kezében tart feküdt magatehetetlenül , amikor elkezdődött az első esti program. 

A jó hir ,ami az Evangélium   - elhangzott , még arra sem volt szükség ,hogy kézrátétellel imádkozzunk érte   - Isten ereje csodálatos módon átjárta a testét és ott helyben meggyógyult! 


                                                                   NEGYEDIK STÁDIUMBAN LÉVŐ RÁKBÓL! 


Jézus igérete szerint ,, ahol az igazság hirdettetik, ott jelek és csodák követik,,


Hogy mi az IGAZSÁG ?  Isten a szeretet! Isten gyermekeivé fogadta az embert ,aki hisz Jézus kereszthalálában és feltámadásában.  Jézus megszabaditott minket a bűn átkától, ami a betegség! Kereszthalálával lefegyverezte az ellenség minden erejét! Hit által van üdvösségünk! 


Most már Makassar városában is tudják    -   JÉZUS ÉL!   -   Halleluja!
A Makassar Indonéziában élő emberek 98%-a Muslim vagy egyéb vallású.

Idáig Jézus Krisztus megváltásáról nem hallottak. Több ezres tömegeket vonzott a hire ,hogy a városba érkezik missziós csoportunk.
2013 Augusztus -ban utaztunk férjemmel Makassar városába, ahol a World Impact Ministry Missziós tagjaiként megismerhettük ennek a távoli népnek az életét, kultúráját, és hitét. Az utitervünk célja volt, hogy egy Jézus Festival alkalmával megismertessük ezekkel az emberekkel  Jézus evangéliumát.


A kordinátorunk, aki hetekkel utazásunk előtt érkezett a városba, elmondta,hogy a démonikus erőktől való félelem hatja át ezeknek az embereknek a mindennapi életét. 

A négy napos evangéliumi fesztiválon elhangzott ,,jó hir,, változást hozott mindenfelé.Csodálattal tapasztalták meg Isten gyógyitó erejét, amelyet soha nem éltek át az Islam  valláson belül.Minden előkészületünk jól haladt egészen addig, amig a helyi ujságban meg nem jelentek az előző missziós fesztiválokon történt csodákról szóló riportok. Muslim fanatikus csoportok követelték a kormányt hogy törölje el az evangéliumi fesztivált.


Halálos fenyegést kapott a csoportunk!  ,, Tudjuk hol találunk meg benneteket és megölünk!,,  - a felbőszült muslim vezetők együt kántálták. 1500 feldühödt fanatikus akarta megakadályozni Isten tervét. Nem sikerült nekik!


A helyi rendőrség kivonult a védelmünkre. Az ott összegyült 7000-es tömeg  is rendőri biztonságban volt.  Az emberek mindenhonnan jöttek, gyógyulásért vagy csak kiváncsiságból. Közlekedési dugók voltak a városban estefelé mindenhol. 


A második este után még nagyobb volt a tömeg, hiszen nagyon sokan meggyógyultak. Nem csak az épületen belül hanem az utcán kinnrekedt emberek közül is sokan gyógyulásról adtak hireket, s ez elterjedt mindenfelé. Az épületen kivül video kivetitéssel követték a bennt elhangzottakat.


Csodálatos volt látni ,ahogyan kb.7000 muslim vallású ember a szivébe befogadta Jézus Krisztust. Többé már nem számit a vallás, mert Jézus nem a vallást hozta el az embereknek hanem a szabadságot a vallástól! 


Természetesen a fesztivált megelőzték olyan előkészületek is, amelyekben az ottani kis létszámú keresztény pásztorok kiképzéséről gondoskodtak. Az Új megtérőknek szükséges a további támogatás! A  helyi keresztény gyülekezetek folyamatos tanitásokat kapnak  tapasztalt evangéliumi tanitóktól.


A World Impact Biblia Iskola sokfelé működik a világban. Indonézia, Svéd ország, Afrika, Canada, Amerika, 

Az elmúlt néhány évben több mint 3000 kiképzett evangéliumi munkás kerül ki a világban mindenfelé, missziós területekre.