NEW CREATION MINISTRY

le

PICNIC A SIMCOE TÓNÁL 2O15 JÚLIUS 

Júliusban megrendeztük az első nyári picnic -et.  Nagyon kellemes meleg időt fogtunk ki, igy lehetőség volt a Simcoe tóban is fürödni, játszani.


A közös játékokban a felnőttek is részt vettek, SŐT! Ez volt a leg mulatságosabb része a napnak. Annyit nevettünk, hogy már majdnem sirtunk is. Olyan nagy zaj volt ,hogy a környéken mindenki nézte mi történik. A sor versenyben két csapat mérte össze erejét. A csapatok vegyesek voltak, felnőttek és gyerekek együtt. 


Volt ügyességi verseny, ki talál bele kicsi labdákkal egy kosárba, volt fánk evés, puding etetés bekötött szemmel / felnőttek között/. Meg aztán dinnye evő verseny, és még sok más!


A gyerekek nagyon élvezték az arc festést, később gyöngyfűzés, karkötő készités várta őket.

A nagyobbak kipróbálhatták milyen jól tudnak palacsintát feldobni!  Azért maradt olyan amit meg lehetett enni!


Nem maradt senki éhesen, gulyás leves készült és persze hot dog ,hamburger is volt aki arra vágyott.

A hirtelen jött vihar sem rontotta el a jó kedvünket,  sőt volt elég hely azokat is beinvitálni a tető alá akik kint rekedtek az esőben. 


Igazán emlékezetes volt ez a hétvége!  Természetesen a lényegről nem feledkeztünk meg!  Hálát adni mindenért a mi drága Istenünknek. Zenével ,dicsérettel  fejeztük ki hálánkat és megemlékeztünk a végtelen  szeretetről amit mindannyiunk felé ad minden nap.


Köszönet JÉZUS!
Dinnye evés, nagyon szoros verseny volt! Az a kicsike ott hátul, ő lett a győztes!

Apa és fia, vajon melyik az ügyesebb?